Parking Bertingkat

9 11 2010
Bila beli rumah teres, satu masalah yang korang mesti pening nak fikir mesti parking kalau korang ada banyak kereta. Kan best kalau ada parking bertingkat mcm ni, jimat ruang dan jiran-jiran pun tak marah korang parking dekat runag kawasan dia, haha.
View More…

Kalau ini macam pencuri pun tak boleh nak curi kereta korang, parking bawah tanah. Haha, hujan pun selamat.

Source : todotonterias.com

Advertisements




Weird Architectures

6 11 2010

Sometimes people get way too creative.
Read more ahead…
Stone House (Portugal)

Lotus Temple (India)

Habitat 67 (Canada)

Church of Hallgrimur (Iceland)

Eden Project (UK)

Wonderworks (USA)

Source : mastimails.com





5 Must Have Stairs in your Home

30 10 2010

When you own a house, the only place you would neglect for flourishing is the stairs. Guess what, these are some cool stairs you would want to have in you house. Adding sense of style, comfort, fun and tidiness. haha :p

1. Stairs with Slide


Wouldn’t it be wonderful to just slide down rather to step one by one? haha

2. Minimal Stairs

Adding the sense of style and tidiness to your house. It looked like you didn’t even have stairs!

3. Bookshelf Stairs

You have a lot of books and your shelf just felt boring? Why don’t try this. Not only you can read books, you can even exercise.

4. Spiral Stairs

Ok this should just look typical and oldies for Malaysians, but adding a bit of futuristic feel into it and you have a great spiral stairs in your porch to the balcony.

5. Ribbon Stairs

Kind of artistic for your home isn’t it? but watch your steps!





Beli TV Dapat Perabot Free

22 10 2010

Dulu masa aku duduk dekat rumah flat, lepas beli TV kami tak buang kotak TV tu, masukkan polystyrene menegak kat tengah then letak TV kat atas kotak tu, dapat la perabot free.
Rasanya orang yang design benda ni pun mesti terfikirkn perkara yg sama jgak dengan aku masa tu, plus the idea is somewhat cost saving and eco-friendly. Xpayah la nak beli perabot baru untuk letak TV. Lagipun nampak stylish and safe for childrens.

Source : Yanko Design