Beli TV Dapat Perabot Free

22 10 2010

Dulu masa aku duduk dekat rumah flat, lepas beli TV kami tak buang kotak TV tu, masukkan polystyrene menegak kat tengah then letak TV kat atas kotak tu, dapat la perabot free.
Rasanya orang yang design benda ni pun mesti terfikirkn perkara yg sama jgak dengan aku masa tu, plus the idea is somewhat cost saving and eco-friendly. Xpayah la nak beli perabot baru untuk letak TV. Lagipun nampak stylish and safe for childrens.

Source : Yanko Design


Actions

Information

One response

26 10 2010
tougeg

gile creative🙂 Thumb Up!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: