Tips Tidur dalam Kereta

27 09 2010

Ramai orang mesti pernah terfikir benda ni dan mesti pernah buat benda ni. Tapi cuba bayangkan kalau kita terpaksa tidur dalam kereta buat masa yang lama, hidup dalam kereta misalnya selama sebulan kerana

a)lari dari rumah

b)roadtrip yang panjang

c)kena halau isteri

d)rumah kena lelong

e)saje2 suke

mesti korang rasa senang nak saving dari hotel, try tidur dalam kereta. Tapi xsemudah itu, macam2 perkara nak difikirkan salah satunya ialah NYAMUK, yes kat Malaysia ni nyamuk memang tak boleh nak dielakkan. Dan satu problem besar kat Malaysia ialah PANAS. unless korang tidur kat tanah tinggi.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: